Lösningar för den skandinaviska marknaden

Lösningar för den skandinaviska marknaden

NDVK och p-märke intyg. Drutex produkts höga kvalitet har bekräftats av skandinaviska forskningsinstitut.

Utåtgående mellanprofil balkongdörr är en standard på den svenska marknaden idag. Vi erbjuder sådana med enkel- eller dubbelsidigt handtag och lås. Det är även möjligt att ha broms i handtag.

Trätröskel är en perfekt lösning för mellanprofil balkongdörrar. En sådan tröskel har utmärkta isoleringsegenskaper. Trätröskeln är bekvämare än en karm i pvc eftersom den är lägre.

Utforingslister och utforingsspår i pvc fönster har införts till erbjudandet med tanke på den norska marknaden.

Fyrkantiga glaslister har skarpa kanter, vilket passar perfekt i den skandinaviska stilen.

Fönsterblecksspår gör det möjligt att fästa fönsterblecket direkt på fönstret på samma sätt som man gör med träfönster. Dessutom minimerar de köldbryggan.

Persienner med sidokontroll är ytterligare en lösning optimerad för den svenska marknaden.

Hoppe Kisi handtag ger extra skydd i ett rum där barn befinner sig. Handtaget kan vridas endast med båda händer och det krävs lite kraft.

Skandinavisk design. Fönster tillverkade i pvc, aluminium och trä samt alla slags tillbehör finns i de färger som skandinaver föredrar. För pvc fönster erbjuder vi ett brett utbud av fanerfärger, bl.a. antracit och grå i många olika nyanser. Man kan välja mellan släta och träliknande faner.

Dolda gångjärn gör att fönster ser slimmad och modern ut.

Ett speciellt skydd vid transport. Vi transporterar alla fönster och dörrar på specialdesignade träpallar. Sådana träpallar är vårt eget projekt. Att använda dem minskar transportkostnaderna och ger ett maximalt skydd mot alla mekaniska skador, jämfört med lös transport av fönster.